Kantoor

Openingsuren

Maandag tot vrijdag 9:00 – 12:30

En na afspraak

ONS TEAM VAN EXPERTEN

ADRI VAN EEMEREN

Verzekeringsmakelaar

GERT PARDON

Verzekeringsmakelaar

OVER ONS KANTOOR

In 1988 startte Fernand Spruyt een onafhankelijk verzekeringskantoor in Lichtaart. Na meer dan 25 jaar beslistte Fernand om het kantoor, dat ondertussen was uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Kasterlee en omstreken, over te dragen aan Adri Van Eemeren en Gert Pardon. Zowel Adri als Gert hebben een jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringssector en dit zowel in variaverzekeringen, levensverzekeringen als beleggingen.

Op 01/01/2014 werd dan overgegaan tot de overname van een tweede kantoor: Swa Verheyen Verzekeringen te Oud-Turnhout. Door deze overname werd het kantoor in Lichtaart te klein en werd er in maart 2014 beslist om het kantoor te verhuizen van Lichtaart naar de Monseigneur Miertsstraat te Kasterlee, waar het kantoor momenteel nog steeds gevestigd is. Ook werd op dat moment de naam van het kantoor gewijzigd in A & G Verzekeringen.

Het is onze ambitie om klanten een optimale service te bieden. Daarom is het belangrijk dat we de juiste samenwerkingsverbanden opzetten en kennis, ervaring en enthousiasme delen. In het kader hiervan werd in mei 2020 een derde kantoor overgenomen: Verzekeringskantoor Marc Steenackers te Kasterlee. Deze overname versterkt onze positie in Kasterlee en omstreken in zowel de particulieren verzekeringsmarkt als in de KMO markt.

Meer dan ooit stellen wij u, onze klant centraal in ons denken en handelen. Onze doelstelling: klanten die voor 100% tevreden zijn. Daarom kiezen we voor een aparte benadering. Wij verkopen niet langer enkel verzekeringen, en financiƫle producten. Nee, wij garanderen u in de eerste plaats een persoonlijk advies en service in alle vertrouwen.

Met hart en ziel

Betrokkenheid bij onze klanten, menselijk contact, juridische bijstand, regeling van de schade in eigen beheer, 24/24 bereikbaarheid, financiĆ«le planning, … aan alles wordt gedacht: professioneel en persoonlijk. De belangen van u, de klant, staan voorop.

Plannen en beschermen

Pensioensparen, levensverzekeringen, spaarplannen, beleggen, hospitalisatieverzekeringen, uitvaartverzekering, familiale verzekering, verzekering voor huispersoneel, reisbijstand, ongevallenverzekering, rechtsbijstand, brandverzekering, autoverzekeringen, …

U ziet, niet enkel de standaard verzekeringen zoals auto en brand komen bij ons aan bod, maar ook pensioenopbouw, kapitaalsbescherming, successieplanning, verzekeringen voor uw onderneming, enz. zijn bij ons belangrijk.

Je makelaar, je beste verzekering

Als onafhankelijk kantoor bieden wij u een volledig gamma van producten aan. Deze onderschrijven wij bij onze verschillende partners. U kunt ons een beetje vergelijke met een “multi-merkenwinkel”. De slogan: “verzekeren aan de kant van de klant” is hier dus goed geplaatst.

Door Brocom erkend

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

A & G Verzekeringen … een team tot uw dienst

Wij vormen een vooruitstrevend en professioneel team dat bewust kiest voor een dynamische aanpak.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +32 14 55 61 70 en via e-mail op het adres info@aengverzekeringen.be